Hvilket grafikkort skal du vælge?

4 Responses

 1. jan siger:

  Det kunne være herligt hvis der også var angivet støj niveau.
  Jeg skal bruge et grafikort til videoredigering 4k.

  • Jonas siger:

   Hej Jan, jeg har opdateret med en liste i bunden med peak støj for de forskellige kort. De er alle testet af Toms Hardware i lydtætte rum.

 2. Thomas siger:

  Jeg undrer mig over afsnittet “find dit behov”. Du skriver “eller måske gå over til 1440p opløsning, så er et kort deromkring en mulighed” deromkring hvad ?? og til sidst “så er vi der oppe omkring” ? omkring hvad ?? Er der en pris du har glemt at skrive i de 2 sætninger. Er det lav, mellem, høj pris du prøver at forklare ?

  • Jonas siger:

   Hej Thomas, det er et ganske godt spørgsmål. Det har i stor stil ikke været andet end en fejl fra min side, der tænkte i “det åbenlyse” i det, at jeg i starten af afsnittet nævnte gtx 1080TI. Det er blevet ændret nu, så det forhåbentlig giver langt bedre mening. 🙂

Har du en kommentar? Lad os endelig høre