Guide til den bedste gamerstol

2 Responses

 1. Susan siger:

  Jeg har en søn på 13 år og er ca 175. han spiller ca 8-6 timer om dagen.når han ikke spiller pc er han elite spiller. hvad for en gamer stol vil I anbefale.Håber I kan hjælpe.

  • Jonas siger:

   Jeg er selv en af de, der spenderer en betydelig del af min dag bag en skærm, så ud fra personlig erfaring vil jeg klart anbefale en stol med som minimum to ting:

   • Justerbart ryglæn
   • Rygpude

   Det er utrolig rart at kunne rejse ryglænet op i situationer, hvor man har fuld fokus og nærmest sidder med ansigtet helt oppe i skærmen, men stadig kunne side, så man ikke falder sammen med ryggen.
   Rygpuden er en lille tilføjelse, der er sær at vænne sig til, men den hjælper lige der, hvor man ikke selv er opmærksom; den nedre del af rygraden.

   Kort efter at have skrevet denne guide, fik jeg mig en stol af mærket Paracon, Rogue modellen. Den kan du se her. Jeg er virkelig glad for den, og det er klart en, jeg vil anbefale.

   Den har ligesom nogle af de noget dyrere stole nakkepude, rygpude, justerbar ryglæn. Derudover har jeg selv haft ganske god glæde af armlænene, der kan hæves og sænkes efter behov, samt de kan dreje til begge sider, hvilket er utrolig behageligt, hvis man har tendens til at sidde med armene i nogle spøjse vinkler, navnligt hvis tastaturet står nærmest lodret. Hvis din søn spiller Counter-Strike, er det helt sikkert noget han kender til, hvis han ikke selv har skaffet sig den vane.

   Jeg håber, at du kan bruge mit svar til noget.

   Venlig hilsen,
   Jonas

Har du en kommentar? Lad os endelig høre